Ruskinje u brushalterima ohrabruju Putina da se kandiduje

Ovaj video snimak ne treba da izazove šok, jer nije prvi put da se Putin, koga žene smatraju izuzetno muževnim, podržava uz pomoć seksualnosti
219 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.07.2011. 18:46h

Na Internetu se pojavio video snimak na kojem mlade Ruskinje u brushalterima pozivaju premijera Vladimira Putina da se kandiduje na predsjedničkim izborima naredne godine.

"On je jako dobar političar, izvanredan čovjek i obožavaju ga milioni", rekla je jedna od članica grupe za pružanje podrške Putinu koja se naziva "Putinova armija", prenijeli su francuski mediji.

Na pitanje šta bi sve uradila ukoliko bi Putin postao predsjednik, djevojka se nasmijala i odgovorila: "Sve. Čak bi se i skinula za njega".

Članice "Putinove armije" nisu željele da daju više informacija, ali su istakle da će onaj ko napravi najbolji video klip dobiti iPejd2, stoni kompjuter najnovije generacije.

Video, vrlo visokog kvaliteta je, do sada, vidjelo oko milion ljudi.

Rusiju u decembru očekuju parlamentarni, a onda u martu naredne godine predsjednički izbori, nakon kojih bi moglo da se desi da Putin ponovo bude na čelu države.

Ovaj video snimak ne treba da izazove šok, jer nije prvi put da se Putin, koga žene smatraju izuzetno muževnim, podržava uz pomoć seksualnosti.

Tako je, na primjer, prošle godine jedna studentkinja sa moskovskog Univerziteta u čipkanom donjem rublju pozirala za kalendar željeći na taj način da Putinu čestita rođendan, dok su početkom mjeseca, po Moskvi bili izliejpljeni plakati na kojima je Putin bio prikazan kao Džejms Bond.

Bonus video: