Bajker iz Srbije osumnjičen za ubistvo bogate Ruskinje

Policija sumnja da je mladić iz Srbije u jednom trenutku, možda i stravstvenom, ubio svoju prijateljicu, a zatim iscenirao samoranjavanje da bi prikrio zločin i izbjegao odgovornost.
76 pregleda 0 komentar(a)
Ana Belogolova, Foto: Novi list
Ana Belogolova, Foto: Novi list
Ažurirano: 01.06.2011. 18:13h

Vlasnica hotela "Park" u Crikvenici, vile u Opatiji u Hrvatskoj i 19 apoteka u Sankt Petersburgu, Ana Belogolova (41), pronađena je mrtva u svojoj vili u Sankt Petersburgu, a pored nje teško ranjen njen mladić iz Srbije koji je osumnjičen za ubistvo

Vlasnicu hotela "Park" je u spavaćoj sobi pronašla njena desetogodišnja kćerka nakon povratka iz šetnje sa guvernantom, prenosi "Novi list".

Belogolova je bila zadavljena i izbodena nožem, a pored nje je policija zatekla ranjenog mladića iz Srbije, koji je smješten u bolnicu i nalazi se pod nadzorom policije.

Policija je saopštila da je neimenovani mladić iz Srbije prvo tvrdio da je Belogolova počinila samoubistvo, a potom da su on i bogata Ruskinja žrtve provalnika.

Kasnije je priznao da je on napisao njeno oproštajno pismo i da je sam sebe ranio.

Kako prenosi "Novi list", policija sumnja da je mladić iz Srbije u jednom trenutku, možda i stravstvenom, ubio svoju prijateljicu, a zatim iscenirao samoranjavanje da bi prikrio zločin i izbjegao odgovornost.

Bonus video: