Gužva na putu Sutomore-Bar: Radovi dok ne dođe Đukanović

Zbog naizmjeničnog propuštanja vozila na lokacijama gdje su u toku radovi, samo u četvrtak veče putovanje magistralom od Sutomora do Bara trajalo više od sat vremena
243 pregleda 10 komentar(a)
gužva, Sutomore-Bar, Foto: Čitalac reporter
gužva, Sutomore-Bar, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 06.04.2018. 13:06h

Zakrčenje saobraćaja na magistralnom putu Bar-Sutomore zbog radova na opravci oštečenog kolovoza u Zelenom pojasu eskaliralo je danas kilometarskim kolonama koje se ka mjestu izvođenja radova protežu od centra Sutomora sa jedne, i od rijeke Željeznice sa druge strane.

Kolaps traje otkako su početkom sedmice intenzivirani radovi na dvije „problemske tačke“, dionici gdje je u trupu kolovoza položen cjevovod Regionalnog vodovoda, i na mjestu gdje je zbog radova na gradilištu hotela između obale i magistrale aktivirano klizište prije dva mjeseca, o čemu su „Vijesti“ pisale u više navrata.

Zbog naizmjeničnog propuštanja vozila na lokacijama gdje su u toku radovi, samo u četvrtak veče putovanje magistralom od Sutomora do Bara trajalo je kao usred ljetnje sezone, više od sat vremena. Nezvanično, gro ovih radova mora biti završen do sjutrašnje barske konvencije DPS-ovog predsjedničkog kandidata Mila Đukanovića.

Bonus video: