U jednoj školi ostvario se đački san: fotografije profesorice u toplesu

"Svi su već mislili da je gospođica Salej zgodna, tako da je normalno to što su se slike tako brzo proširile kroz školu."
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.03.2011. 20:05h

One obično nisu dio obrazovnog programa tokom godine koja košta 29.670 funti u školi Harou, ali serija fotografija profesorice u toplesu privukle su pažnju skoro svih 825 učenika škole Harou, piše Dejli Mejl.

Džoana Salej, profesorica umjetnosti, sad je na privremenom odsustvu na koji je otišla u suzama. Kako tvrde učinici škole koja je obrazovala sedam premijera među kojima i Vinstona Čerčila, fotografije su izašle na svjetlo pred sam ispit iz umjetnosti.

Nekoliko sati nakon toga, gospođica Salej, koja je diplomirala na Kembridžu, a uz to je bivši model i "kraljica ljepote", otkrila je da su njeni golišavi snimci putem e-maila proslijeđeni kroz školu.

"Bila je u toplesu", rekao je jedan učenik šestog razreda. "Svi su već mislili da je gospođica Salej zgodna, tako da je normalno to što su se slike tako brzo proširile kroz školu."

Ne samo da su snimci proletjeli kroz Harou, nego su ih učenici poslali i u školu u kojoj je Džona ranije radila

Gospođica Salej (32) je na fotografiji pokazivala svoj dekolte koleginici Fioni Kortin. Izvor iz škole je rekao: "Fotografije su bile na memorijskoj kartici u fotografskom studiju i jedan od dječaka ih je vidio. Očigledno je bio veoma impresioniran pa je odlučio da ih pokažem svojim drugovima iz škole i odjednom, izgleda da su ih svi vidjeli."

"Ona je uspješan profesor umjetnosti"

Ne samo da su snimci proletjeli kroz Harou, nego su ih učenici poslali i u školu u kojoj je Džona ranije radila. Barnabi Lenon, direktor škole Harou je rekao: "Džoana Salej je dugogdišnji i uspješan profesor umjetnosti u Harou, a u prošlosti je bila model.

Njene fotografije kao modela uradili su profesionalni fotografi koji su takođe učili u našoj školi. Slike su ukradene bez dozvole fotografa. Stvar se ispituje."

On je dodao: "Razumije se da je Džoana bila veoma uznemirena."

"Sviđala sam mu se i kad sam ljuta"

Gospođica Salej je priznala da je njen izgled i karijera bišeg modela izazvala uzbuđenje kad je došla u Harou.

"Jedan od dječaka mi je slao ljubavna pisma, koja nisu bila baš prikladna", jednom prilikom je izjavila.

"Drugi učenik se pojavljivao na mojim časovima iako mu nisam predavala. Kad bih se naljutila a njega, sviđala sam mu se još više."

Bonus video: