Zbog greške hirurga ne može da zatvori oko

"Pretrpjela je trajnu štetu. Čak joj i djeca govore da ima oko kao monstrum" rekao je advokat nesećne gospođe.
0 komentar(a)
Peni Džonson, Foto: Daily Mail
Peni Džonson, Foto: Daily Mail
Ažurirano: 09.02.2011. 09:05h

Britanku Peni Džonson skupo je koštao odlazak kod plastičnog hirurga - 49-godišnja Britanka nakon korekcije na licu ne može da zatvori oko i nerazgovjetno govori.

Na suđenju koje je počelo u Londonu nesrećna žena je kazala da joj je korekcije na licu, 2003. godine, radio hirurg Le Ro Furijer od kojeg sada traži odštetu od 54 miliona funti, prenosi "Daily Mail".

Džonson je na suđenju kazala da je zbog problema koji su nastali morala da napusti mjesto direktora u konsultantskoj kući, koja je imala ugovore sa svjetski poznatim kompanijama, a što joj je donosilo prihod od oko 600.000 eura godišnje.

"Pretrpjela je trajnu štetu. Otišla je kod hirurga da uradi korekcije, a pošto je napravio grešku želi sada da ih prikrije. Ulivao joj je nadu da će sve biti u redu, iako je i sam znao da to nije tačno. Nije osvetoljubiva, ali sada želi da naplati štetu koju je pretrpjela, Čak joj i djeca govore da ima oko kao monstrum" rekao je advokat nesećne gospođe, Kolum Smit.

List navodi da su pravni troškovi Džonson do sada koštali oko 3 miliona funti, dok bi od osiguranja mogla da dobije oko 10 miliona.

Advokatski tim doktora Furijera priznao je grešku, ali je saopštio da je odšteta od 54 miliona funti neprihvatljiva.

Bonus video: