RSE: Finska traži razdvajanje Sjeverne Makedonije i Albanije u...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

O__pokojniku_sve_najgore

15-10-2019 12:12h
Tako treba. A treba razdvojiti i Zapadnu Makedoniju od Istočne Makedonije i pregovarati samo sa Istočnom. :)

pekas

15-10-2019 14:17h
Bravo,Albanija je jos uvijek divljina!Kljucna u svercu marihuane i scanka

RokerSMoracu

15-10-2019 19:07h
Samo i francuzi previse preuzimaju ulogu lidera u Evropi, a znamo koliko je trebalo njemcima da im udju do Pariza u II svjetska rata.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: