UZNEMIRUJUĆE Dvije žrtve napada u Londonu, ubijen osumnjičeni

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Montenegringo_resurrection

29-11-2019 16:24h
I živio Hitler,Draža and company,a?

Tommy

29-11-2019 17:46h
Izgleda da su na njega pucali i neka su.
Ovaj civil što ga policajac odvlači je izgleda napao teroristu, koji je imao nož, kako navode. S obzirom da je terorista oko pasa imao i pojas koji je izgledao kao da je nečim ispunjen ( eksploziv ), logično je da se ne rizikuje i utvrđuje dali je to tako, jer bi pravi eksploziv mogao aktivirati svakog trena. Metak je najispravnije što ga je sledovalo.
A bravo za hrabrog civila.

Zvezdanko

29-11-2019 21:46h
Well done Tommy!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: