Gola žena napala voditeljku u Rumuniji

Vaida rekla je da je šokirana, da se plaši za svoju sigurnost, tvrdeći da je u posljednje vrijeme dobijala prijetnje

8914 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Društvenim mrežama širi se snimak uznemirujućeg incidenta iz Rumunije - tokom televizijskog programa uživo, gola žena je utrčala u studio i bacila kamen na voditeljku.

Rumunska voditeljka Mirela Vaida napadnuta je u petak tokom emisije Direktni pristup, kada je gola žena ušla na set i na nju bacila kamen.

Žena koja je napala Vaidu je pritom vikala: “Dajte mi novac”.

Kada je emisija nastavljena, Mirela Vaida rekla je da je šokirana, da se plaši za svoju sigurnost i tvrdila je da je u posljednje vrijeme dobijala prijetnje, prenosi Nova.rs.

“Pozvala sam policiju. U šoku sam. Bojim se za svoj život. Nisam podnijela tužbu policiji, ali možda bih i trebalo, jer primam puno prijetnji na Fejsbuku i Jutjubu od gospođe koja se zove Magdalena Čerban i koja mi kaže ‘platićete cio život za ono što ste mi uradili u Direktnom pristupu, jer sam zbog vas otišla u zatvor. Poslije 16 godina izlazim i ubiću te'”.

Magdalena Čerban je u Rumuniji poznata kao “ubica iz metroa”, a osuđena je 2019. godine na doživotnu kaznu jer je gurnula mladu ženu (20) pod voz 2017. godine.

Bonus video: