Princ Hari: Volio bih svog oca i brata nazad

Bakingemska palata odbila je da komentariše navode iz intervjua koji će televizije u cjelosti emitovati 8. januara, dva dana prije objavljivanja autobiografije "Spare" (Rezervni)

9857 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Volio bih da vratim svog oca, volio bih da mi se vrati brat, poručio je britanski princ Hari u intervju za televizije ITV i CBS uoči objavljivanja svoje knjige "Spare" (Rezervni), ali dodaje da nije pokazana "apsolutno nikakva spremnost za pomirenje".

Bakingemska palata odbila je da komentariše navode iz intervjua koji će televizije u cjelosti emitovati 8. januara, dva dana prije objavljivanja autobiografije, prenosi BBC.

U razgovoru sa novinarom CBS Njuza Andersonom Kuperom, u razgovoru koji su opisali kao „eksplozivan“, princ Hari tvrdi da su ga izdali time što su „curjele informacije i što su podmetane priče protiv njega i njegove supruge“, prenosi N1.

Porodični moto je „nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj“, ali to je samo moto. Oni će hraniti ili razgovarati s reporterom, bukvalno će dobiti informacije na kašičicu i napisati priču, a na dnu će reći da su kontaktirali Bakingemsku palatu za komentar. A, cijela priča je komentarisanje Bakingemske palate, poručio je Hari.

„Kada nam se proteklih šest godina govori – ne možemo da damo izjavu da bismo vas zaštitili, al to radite za druge članove porodice, dolazi do tačke kada je ćutanje izdaja“, smatra princ.

Princ Hari je rekao i da „želi porodicu, a ne instituciju“.

Emiter ITV objavio je da će u intervjuu princ Hari iznijeti detalje koji do sada nisu objavljeni, a tiču se okolnosti oko smrti njegove majke Dajane, princeze od Velsa.

Razgovor je snimljen u Kaliforniji, gdje živi porodica.

Bonus video: