Princ Hari optužio oca da je ljubomoran na "očaravajuću" Megan

U knjizi se takođe navodi da je kralj nevoljno pristao da pomaže Vilijama i Kejt, iako je zarađivao milione od vojvodstva u Kornvolu

5788 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Princ Hari je u svojim memoarima napisao da je njegov otac, kralj Čarls III, ljubomoran na njegovu "sjajnu i očaravujuću" suprugu Megan i da mu takođe smeta količina publiciteta koju dobijaju Vilijam i Kejt.

U svojoj dugo očekivanoj autobiografiji "Spare", koja je neplanirano u Španiji ranije objavljena, Hari piše da mu je otac rekao da "nema novca na bacanje" da bi njega i Megan pomagao finansijski, jer se bojao da će mu "očaravajuća" američka glumica ukrasti svu pažnju.

On tvrdi da je sadašnji kralj Čarls III to "već prije iskusio i nije htio da dozvoli da mu se to ponovi", aludirajući na pažnju koju je u javnosti uživala pokojna Dajana, princeza od Velsa.

princ Hari
foto: Reuters

Nakon vjenčanja, dok su Hari i Megan kao članovi kraljevske porodice obavljali službene dužnosti, Čarls ih je finansijski potpomagao, ali to je prekinuto nakon što se par preselio u SAD.

U knjizi se takođe navodi da je kralj nevoljno pristao da pomaže Vilijama i Kejt, iako je zarađivao milione od vojvodstva u Kornvolu, prenosi agencija Hina.

Bonus video: