Vjerujete li u misterije Bermudskog trougla: "Sve je to mit, pogrešni izvještaji, izmišljotina"

Bermudski trougao je oblast u Atlanstkom okeanu, koja se graniči sa Floridom, Bermudima i Portorikom. Takođe je jedan od najprometnijih puteva isporuke robe, i navodno mjesto gdje su mnogi brodovi i avioni misteriozno nestali
60 pregleda 3 komentar(a)
Bermudski trougao, Foto: Wikipedia
Bermudski trougao, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 27.11.2016. 20:46h

Nedavno je jedan dokumentarac navodno otkrio tajnu Bermudskog trougla. Naučnici su okrivili oblake, koji se pojavljuju u obliku šestougla, koji donose jake vetrove i ogromne talase. Međutim, u svemu tome, postoji jedan problem..., piše Biznis insajder, a prenosi B92.

Da li vjerujete u misterije Bermudskog trougla? To je oblast u Atlanstkom okeanu, koja se graniči sa Floridom, Bermudima i Portorikom. Takođe je jedan od najprometnijih puteva isporuke robe, i navodno mjesto gdje su mnogi brodovi i avioni misteriozno nestali.

Bermudski trougao je mit, piše Biznis Insajder, a prenosi B92.

1950. godine, novinar je lansirao glasine, koje su kasnije prenošene i prerađene u magazinima i knjigama.

Ali, kada je pilot Lari Kuše istražio ovaj trougao, otkrio je da su većina izvještaja ili pogrešni, ili su puke izmišljotine.

Danas, najcjenjeniji izvori potpuno odbacuju misterije Bermudskog trougla.

A šta je sa oblacima u obliku šestougla?

Ispostavilo se da nisu bili primijećeni samo iznad Bermudskog trougla, već su uočeni i iznad Sjevernog mora, što ukazuje samo na to da bi brodovi i avioni trebalo da paze na njih, a ne na navodni Bermudski trougao.

Bonus video: