SKANDAL SE NASTAVLJA

Trampu "hvaljenje" dolazi glavi: O seksu utroje, takmičarkama Mis Universe...

U snimcima razgovora s radio-voditeljem Hauardom Sternom iz 2000. koje je objavio CNN, Tramp kaže kako ga "nije briga" da li zadovolji ženu s kojom spava, da je "rok trajanja" za žene s kojima je u vezi 35 godina, i da je imao seks utroje
50 pregleda 15 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
21.05.2019. 13:04h

Najveći skandal u dosadašnjoj predsjedničkoj kampanji Donalda Trampa još nije gotov - nakon snimaka iz 2005. u kojima se hvali seksualnim napastovanjem, u javnost su izašli novi snimci iz više intervjua u posljednje 23 godine.

U snimcima razgovora s radio-voditeljem Hauardom Sternom iz 2000. koje je objavio CNN, Tramp kaže kako ga "nije briga" da li zadovolji ženu s kojom spava, da je "rok trajanja" za žene s kojima je u vezi 35 godina, i da je imao seks utroje.

"Nismo li svi? Jesmo li bebe?", odgovorio je Sternu na pitanje o seksu u utroje.

Tramp je takođe opisao kako je na takmičenjima Mis Universe često znao da upadne u svlačionicu među gole takmičarke.

Sa Sternom je razgovarao i o tome da li je mogao da spava sa princezom Dajanom, da li bi ostao sa svojom ženom da je unakažena u saobraćajnoj nesreći i ima li njegova ćerka Ivanka vještačke grudi.

"Zapravo je uvek bila vrlo bujna", komentarisao je Tramp njen izgled.

U jednoj emisiji u razgovor se uključila i njegova supruga Melanija, koja je rekla da ona i Donald "imaju nevjerovatan seks jednom dnevno, nekad i češće".

Seks je inače česta tema Sternovih emisija.

Dobar dio njegovih intervjua sastoji se od ispitivanja gostiju o njihovom seksualnom životu i fantazijama, a u Trampu je našao više nego voljnog sagovornika, piše "Vašington post".

Na pitanje o seksu sa takmičarkama Mis Universe, koji je donedavno bio u njegovom vlasništvu, Tramp je odbio da komentariše.

Na temu vjernosti, u intervjuu 1993. rekao je da je bio vjeran svojoj bivšoj ženi mnogo godina, dok nije shvatio da njihov brak neće opstati.

Na pitanje o dobi žena s kojima je spavao, rekao je da je idealna dob 30, ali da nema neku posebnu granicu, osim kad su u pitanju maloljetnice.