Tramp: Klinton bi mogla oda uđe u ovu arenu, upuca nekog u srce i ne bi bila krivično gonjena

Osim o svojoj protivnici, Tramp je govorio i o odbrambenom sistemu SAD istovremeno poručivši Iranu "Ako okruže naše lijepe razarače svojim malim čamcima i ponašaju se prema našim ljudima onako kako ne bi smjeli, biće upucani iz vode. Vjerujte mi", rekao je on
0 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.09.2016. 16:54h

Republikanski kandidat za predsjednika SAD Donald Tramp izjavio je danas da je njegova rivalka iz Demokratske stranke Hilari Klinton toliko zaštićena da bi čak i kada bi upucala nekoga prošla nekažnjeno.

"Ona je toliko zaštićena. Mogla bi da uđe u ovu arenu i upuca nekog u srce dok bi 20.000 ljudi to gledalo. I ne bi bila krivično gonjena. To je ono što se dešava", rekao je Tramp na mitingu u Pensakoli, na Floridi, u petak uveče, prenosi CBS.

Takođe je rekao da smatra da je Hilari Klinton nestabilna ličnost.

Mediji podsjećaju da je Tramp početkom godine u Ajovi za sebe rekao da bi mogao nekog da upuca usred Njujorka i da ne bi izgubio podršku.

"Mogao bih da stojim nasred Pete Avenije i upucam nekoga i ne bih izgubio birače", rekao je tada on.

Osim o svojoj protivnici, Tramp je govorio i o odbrambenom sistemu SAD istovremeno poručivši Iranu.

"Ako okruže naše lijepe razarače svojim malim čamcima i ponašaju se prema našim ljudima onako kako ne bi smjeli, biće upucani iz vode. Vjerujte mi", rekao je on.

Bonus video: