Ko je serijski ubica iz Arizone: Vlasti nude 30.000 dolara za informaciju

Neko zna ko je ovo uradio. Pozivamo građane da nas pozovu i pomognu nam da riješimo ove slučajeve, da obezbijedimo pravdu žrtvama i njihovim porodicama i da spriječimo novo nasilje", navodi se u saopštenju šefa policije u Finiksu, Džozef Janer, a prenijela je agencija AFP
56 pregleda 0 komentar(a)
Pištolj, ubica, Foto: Shutterstock
Pištolj, ubica, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.07.2016. 07:50h

Policija američke države Arizone vjeruje da iza sedam ubistava vatrenim oružjem na području Finiksa stoji serijski ubica i poziva svjedoke da se jave, nudeći nagradu od 30.000 dolara za informacije koje bi mogle da dovedu do hapšenja osumnjičenog.

"Neko zna ko je ovo uradio. Pozivamo građane da nas pozovu i pomognu nam da riješimo ove slučajeve, da obezbijedimo pravdu žrtvama i njihovim porodicama i da spriječimo novo nasilje", navodi se u saopštenju šefa policije u Finiksu, Džozef Janer, a prenijela je agencija AFP.

Niz zločina u kome je sedam osoba ubijeno, a nekoliko je povrijeđeno, započeo je u martu, kada je jedan 16-godišnjak ranjen iz vatrenog oružja dok je šetao ulicom.

Do 12. juna se desilo više sličnih incidenata, a na većinu žrtava koje su preminule pucano je tokom noći ispred njihovih kuća.

Janer je naveo da detektivi pokušavaju da ustanove da li je isti serijski ubica povezan sa još nekoliko sličnih incidenata u Finiksu na početku godine.

Policija je na osnovu informacija koje je dobila od svjedoka objavila crtež osumnjičenog, za kojeg vjeruju da je bijelac ili latinoamerikanac, star između 20 i 30 godina.

Bonus video: