Policija u Sakramentu ubila crnog napadača

On je rekao da je osumnjičeni napao prvog policajca koji je stigao i koji se potom zaključao u automobil. Zatim su stigla još dva policajca koja su pucala na osumnjičenog kada se okrenuo ka njima s nožem u ruci, dodao je portparol
6 komentar(a)
Sakramento, Foto: Reuters
Sakramento, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.07.2016. 06:41h

Dva policajca u kalifornijskom gradu Sakramentu ubila su posle sukoba na ulici osumnjičenog koji je imao nož, rekao je portparol policije Brajs Hajnlajn.

Hajnlajn je rekao da su očevici prijavili čoveka obučenog u crno kako hoda ulicom mašući nožem iznad glave, dok mu je za pasom bio pištolj.

On je rekao da je osumnjičeni napao prvog policajca koji je stigao i koji se potom zaključao u automobil. Zatim su stigla još dva policajca koja su pucala na osumnjičenog kada se okrenuo ka njima s nožem u ruci, dodao je portparol.

Hajnlajn je rekao da kod osumnjičenog, kojeg je opisao kao crnca starosti 50 do 60 godina, nije pronađen pištolj, ali da je pronađen nož na sklapanje.

"On je na kraju predao nož. Nisam siguran da li je krenuo na policajce... ali se okrenuo prema njima na preteći način i tada su oni pucali", rekao je Hajnlajn.

Očevici kažu da se osumnjičeni ponašao agesivno i da mu je policija dala dovoljno vremena da se preda.

Bonus video: