Tramp negirao da se predstavljao kao sopstveni portparol i da se hvalio seksualnim životom

Američki list objavio je da se američki milijarder lažno predstavljao kao publicista Džon Miler, ali da je otkriven kada je jedan od novinara prepoznao Trampov glas preko telefona
1 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.05.2016. 18:29h

Favorit Republikanske partije za predsjedničku nominaciju Donald Tramp demantovao je danas navode američkog lista Vašington post da se tokom 90-ih godina lažno predstavljao novinarima kao sopstveni portparol i hvalio se svojim seksualnim životom, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Američki list objavio je da se američki milijarder lažno predstavljao kao publicista Džon Miler, ali da je otkriven kada je jedan od novinara prepoznao Trampov glas preko telefona.

Vašington post objavio je snimak telefonskog razgovora iz 1991. godine u kom se može čuti glas američkog mogula koji opisuje da je Tramp neodoljiv ženama.

"Njega zovu sve dame iz imenika, Tramp ima dobar prolaz kod žena", rekao je poznati glas novinaru jednog tabloida, navodi američki list.

Takozvani Miler objasnio je novinaru da je čak i Madona izlazila s Trampom. On je kazao da je popularna pjevačica došla u hotel "Plaza" na sastanak s američkim mogulom u večernjoj haljini i vojničkim čizmama, ali da nije uspjela da zainteresuje Trampa, navodi agencija AP.

Republikanac je danas demantovao optužbe o lažnom predstavljanju i rekao da ne zna ništa o tome.

"Prvi put ovo čujem i tvrdim da to nije moj glas", rekao je Tramp i dodao da se "mnogo ljudi preko telefona lažno predstavlja kao on i da je to vjerovatno jedna od takvih prevara.

Bonus video: