Tramp: Ako se Republikanci ujedine, nepobjediv sam

Tramp je priznao da nije toliko popularan kod ženskih glasača zbog oštrih riječi koje koristi u kampanji
2 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Beta-AP
Donald Tramp, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 09.03.2016. 15:14h

Donald Tramp je danas pozvao Republikance da se ujedine i podrže njegovu stranačku nominaciju predsjednika SAD, nakon što je danas lako trijumfovao na unutarstranačkim izborima u još tri američke savezne države.

On je istakao da kao predstavnik ujedinjene partije neće biti poražen na predsjedničkim izborima u SAD u novembru, prenijela je agencija AP.

"Ukoliko se Republikanska stranka ujedini i podrži nas, niko neće moći da nas pobjedi", rekao je Tramp u izjavi za MSNBC.

Američki milijarder je, međutim, izbjegao pitanja novinara oko toga kako će ispuniti svoja predizborna obećanja, posebno ono da će izgraditi ogradu duž granice sa Meksikom, koji bi trebalo da zaustavi ilegalnu imigraciju, i natjerati Meksiko da plati troškove izgradnje tog zida.

Tramp je priznao da nije toliko popularan kod ženskih glasača zbog oštrih riječi koje koristi u kampanji.

"Vidim da se ženama ne sviđa ton ove kampanje, ali moram da budem veoma oštar da bih pobijedio", rekao je Tramp, komentarišući svoje brutalne verbalne napade na rivale iz Demokratske stranke, ali i iz sopstvene, posebno senatora Floride Marka Rubija i Teksasa Teda Kruza.

Tramp je danas odnio još tri pobjede na unutrastranačkim izborima - u Mičigenu, Misisipiju i na Havajima.

Republikanac Ted Kruz pobedio je u Ajdahu, dok je Marko Rubio imao "užasnu noć", jer je zauzeo tek četvrto mjesto u Mičigenu i Misisipiju.

Bonus video: