SAD: Iskasapio svoje rođake, osuđen na 125 godina zatvora

"Zlobni i sadistički napad optuženog čini ga potpuno nedostojnim za ostanak u društvu, pa će sada provesti ostatak svog života iza rešetaka", rekao je okružni tužilac Bruklina
0 komentar(a)
zatvor, Foto: Shutterstock.com
zatvor, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 21.10.2015. 11:00h

Jedan muškarac porijeklom iz Kine, koji je iskasapio petoro svojih rođaka mesarskom satarom, uključujući četvoro djece mlađe od 10 godina, osuđen je u SAD na 125 godina zatvora.

Mingdong Čen (27) prihvatio je dogovor sa sudom i izjasnio se krivim za ubistva iz nehata, pod uslovom da "bude zatvoren do posljednjeg dana svog života", saopštio je američki Vrhovni sud.

On je osuđen na tri kazne zatvora od 25 godina do doživotne zbog ubistva i dvije kazne zatvora od 25 godina do doživotne za ubistva s predumišljajem.

"Zlobni i sadistički napad optuženog čini ga potpuno nedostojnim za ostanak u društvu, pa će sada provesti ostatak svog života iza rešetaka", rekao je okružni tužilac Bruklina Ken Tompson.

Američke vlasti saopštile su da je kineski imigrant priznao na mandarinskom jeziku da je ubio suprugu svog rođaka i njihovu djecu u oktobru 2013. godine.

Kako je navedeno, on je bio ljubomoran na uspjeh svojih rođaka i dobio je otkaz na poslu u restoranu, međutim tužilac je rekao da tačan razlog ubistva članova familije nije poznat.

Bonus video: