Hjuston: U kući pronađena tijela petoro djece i troje odraslih

Policija je pozvana u subotu uveče da provJeri kuću u Hjustonu, rekao je portparol policije Tomas Džililend i dodao da su naknadno dobili informaciju da se u njoj nalazi muškarac za koga je izdat nalog za hapšenje
0 komentar(a)
Policija Hjuston, Foto: Beta/AP
Policija Hjuston, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.08.2015. 13:48h

Tijela osam osoba, uključujući petoro dJece, pronađena su u jednoj kući u američkoj državi Teksas, nakon što je uhapšen čovjek koji je iz te kuće pucao na policiju, saopštili su danas zvaničnici SAD.

Policija je pozvana u subotu uveče da provJeri kuću u Hjustonu, rekao je portparol policije Tomas Džililend i dodao da su naknadno dobili informaciju da se u njoj nalazi muškarac za koga je izdat nalog za hapšenje zbog napada na člana porodice.

Dok su čekali da Jedinica za operacije visokog rizika stigne, policajci su kroz prozor primijetili tijelo jednog maloljetnika, kazao je Džililend. Četiri policajca su zatim upala u kuću. Tada je muškarac (49 godina) otvorio vatru, a na to su se policijaci povukli i sačekali specijalce.

Muškarac se predao sat vremena kasnije.

Džililend je rekao da su pronađena tijela petoro djece i troje odraslih, ali da godine i pol žrtava, kao i uzrok njihove smrti još uvijek nijesu poznati.

Takođe, nije poznato da li je uhapšeni muškarac u srodstvu sa žrtvama.

Bonus video: