Snimio doktore kako mu se rugaju, dobio pola miliona odštete

Pacijent, čije ime nije objavljeno, je uključio snimanje na svom telefonu da bi mogao da preslušava instrukcije ljekara nakon procedure
5 komentar(a)
operacija, hirurg, Foto: Shutterstock
operacija, hirurg, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.06.2015. 14:10h

Čovjek koji je snimio medicinsko osoblje kako mu se ruga i vrijeđa ga dok mu je rađena kolonoskopija, dobiće pola miliona dolara odštete.

Pacijent, čije ime nije objavljeno, je uključio snimanje na svom telefonu da bi mogao da preslušava instrukcije ljekara nakon procedure.

Međutim, kada je preslušao snimak, čuo je kako medicinsko osoblje priča o tome kako su htjeli da ga udare, pričali kako ima sifilis i nazivali ga "retardom".

Audio snimak koj je objavio Vašington Post, otkriva kako je anesteziolog Tifani Ingam rekla: "Nakon pet minuta priče sa tobom prije operacije, došlo mi je da te udarim u lici, pa da budeš više muško".

Asistent potom pokazuje da čovjek ima osip, a Ingam ga upozorava da je ne dodiruje "jer bi mogao da joj pređe sifilis na ruku". "Vjerovatno je tuberkuloza u penisu, bićeš ok", dodala je Ingam.

Asisten dodaje da je pacijent rekao da mu se malo smučilo kad je vidio iglu u ruci, a Ingam je odgovorila: "Pa što gleda onda, retard?" Ingam govori i kako će upisati da ima hemoroide, iako to nije tačno.

Pacijent je tužio Ingam, tehničare i ustanovu i dobio je odštetu od 500 hiljada dolara.

Bonus video: