Japanski učitelj plaćao za seks sa preko 12 hiljada žena

Juhei Takahaši (64) je uhapšen u srijedu jer snimao seksualni čin sa maloljetnim djevojčicama u hotelu u Manili
129 pregleda 7 komentar(a)
Prostitutka, Foto: Shutterstock
Prostitutka, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.04.2015. 09:38h

Bivši direktor škole optužen je da je plaćao za seks sa 12.700 žena na Filipinima, uključujući i maloljetnicama. On je uhapšen u Japanu, javljaju lokalni mediji prenoseći saopštenje policije.

Juhei Takahaši (64) je uhapšen u srijedu jer snimao seksualni čin sa maloljetnim djevojčicama u hotelu u Manili. Snimanje se odvijalo tokom januara 2014. a maloljetnice su imale između 13 i 14 godina.

Pretres njegove kuće je otkrio oko 400 foto albuma u kojima se nalaze fotografije preko 12 hiljada žena, od tinejdžerki pa sve do žena u sedamdesetim godinama, javio je Asahi Šimbum, japanski dnevnik.

Fotografije su slikane tokom prethodnih 20 godina, a Takahaši je preko 65 puta išao na Filipine, još od 1988. kada je bio profesor u tamošnjoj japanskoj školi.

Takahaši je policiji kazao da je upoznao žene na Filipinima i prisjetio se da je pomislio "da je jeftino". On je naveo da mu je odstupanje od moralnog ponašanja davalo osjećaj slobode.

Prosvjetni bord iz Jokohame se izvinio zbog ovog slučaja, napomenuvši da je Takahaši počeo da predaje 1975. godine, da bi potom bio i direktor škole do penzionisanja 2012.

Jedan od zvaničnika nije krio nevjericu: "Bio je direktor i kad neko na poziciji koja zahtjeva odgovornost uradi ovako nešto... kad smo čuli, nismo mogli da vjerujemo".

Bonus video: