Donald Tramp se nameračio na Bijelu kuću

"Svi misle da činim ovo samo iz zabave ili zbog reklame", rekao je 68-godišnji Trump. "Nije to šala. Ne činim to iz zabave. Činim to jer je zemlja u ozbiljnim nevoljama"
2 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Shutterstock
Donald Tramp, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 28.02.2015. 16:14h

Američki milijarder Donald Tramp ozbiljno se priprema za učešće u trci za američke predsjedničke izbore 2016, na kojima će se birati nasljednik Baraka Obame u Bijeloj kući.

Tramp se pridružuje rastućoj grupi mogućih republikanskih kandidata, objavio je list Vašington Post, a prenosi Index.hr.

Tramp, čije bogatstvo obuhvata ogromni broj nekretnina, više hotela i jedan televizijski šou, i ranije je razmišljao o mogućnosti učešća u predsjedničkim izborima, ali nikad se nije stvarno odlučio na taj korak.

Vašington Post navodi njegove riječi iz jednog telefonskog razgovora da ozbiljno razmišlja o takmičenju za predsjedničke izbore 2016. i da će odložiti svoje televizijske planove za iduću godinu.

"Svi misle da činim ovo samo iz zabave ili zbog reklame", rekao je 68-godišnji Trump. "Nije to šala. Ne činim to iz zabave. Činim to jer je zemlja u ozbiljnim nevoljama", pojasnio je.

U posljednje vreme se u medijima može pročitati da je Tramp angažovao i poznate političke savjetnike,

Tramp uporno diže prašinu svojim pitanjima o mjestu rođenja, obrazovanju i patriotizmu predsjednika Baraka Obame, kao i otrovnim komentarima na Tviteru.

Bonus video: