Ubio troje studenata na kampusu Univerziteta Sjeverna Karolina

Policija nije saopštila koji je mogući motiv ubistva. Međutim, na Twitteru je pokrenuta kampanja u kojoj se ističe da su troje ubijenih muslimani i da njihovi životi vrijede kao i ostalih Amerkanca
4 komentar(a)
Kreg Stiven Hiks, Foto: Beta/AP
Kreg Stiven Hiks, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 11.02.2015. 15:08h

Jedan muškarac je uhapšen zbog ubistva troje ljudi u kampusu Univerziteta Sjeverne Karolince, saopštio je Univerzitet, dodavši da je protiv napadača podignuta optužnica, naveo je Rojters.

Žrtve su identifikovane kao Dea Šadi Barakat (23), njegova 21-godišnja supruga Jusur Mohamad i njena sestra, 19-godišnja Razan Mohamad Abu-Salha.

Protiv Krega Stivena Hiksa (46) podignute su tri tačke optužnice za prvostepeno ubistvo.

Policija nije saopštila koji je mogući motiv ubistva. Međutim, na Twitteru je pokrenuta kampanja u kojoj se ističe da su troje ubijenih muslimani i da njihovi životi vrijede kao i ostalih Amerkanca.

Policija je odgovorila na poziv u 17:11 po lokalnom vremenu i pronašla tri žrtve, koje su proglašene mrtvim na licu mjesta.

Barakat je bio student druge godine stomatologije, dok je njegova supruga planirala da počne na istom Univerzitetu studije na jesen, a njena sestra je studirala na Državnom Univerzitetu Sjeverne Karoline.

Bonus video: