Ćerka vlasnika aviokompanije vratila avion zbog loše usluge

Čo je bila uvrijeđena što je, tokom služenja aperitiva prije poletanja, dobila orahe koje nije tražila i što su bili u plastičnoj kesici umjesto u činiji. Ona je to ocijenila kao nepoštovanje putnika i zatražila smjenjivanje šefa posade aviona s 250 putnika
10 komentar(a)
avion, Foto: Shutterstock
avion, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.12.2014. 13:10h

Ćerka vlasnika južnokorejske aviokompanije Korean Er vratila je avion koji se pripremao za polijetanje, nezadovoljna uslogom aperitiva, prenose danas tamošnji mediji.

Čo Hjun-Ah, potpredsjednica kompanije koju vodi njen otac, tražila je hitno smjenjivanje šefa posade nekoliko minuta prije polijetanja aviona na relaciji Seul-Njujork, dok je avion već vozio po pisti.

Čo je bila uvrijeđena što je, tokom služenja aperitiva prije poletanja, dobila orahe koje nije tražila i što su bili u plastičnoj kesici umjesto u činiji. Ona je to ocijenila kao nepoštovanje putnika i zatražila smjenjivanje šefa posade aviona s 250 putnika.

Avion je morao da se vrati na početni terminal i da zamijeni šefa posade, tako da je avion poletio s 11 minuta zakašnjenja.

Ministarstvo za saobraćaj saopštilo je da je otvorilo istragu, uz ocjenu da je ponašanje Čo Hjung-Ah bilo "potpuno neprimjereno".

Bonus video: