Francuska: Oland tuži tabloid zbog navoda o vezi sa glumicom

"Oko novogodišnje noći, šef države sa kacigom na glavi pridružio se glumici u njenom stanu, gdje je stekao naviku da provede noć"
0 komentar(a)
Fransoa Oland, Foto: Reuters
Fransoa Oland, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.01.2014. 09:16h

Predsjednik Francuske Fransoa Oland razmišlja da tuži francuski časopis "Closer" koji je objavio da on ima aferu sa glumicom Džuli Gajet.

Oland je osudio takvu vrstu objavljivanja kao "napad na pravo privatnosti" koje on "kao i svaki drugi građanin ima pravo", prenijela je agencija AFP Olandovo saopštenje. Međutim, u saopštenju se, kako prenose agencije, ta afera ne opovrgava.

Časopis "Closer" saopštio je danas na svom sajtu da Oland ima aferu sa Gajet uz obećanje da će tu tvrdnju potkrijepiti sa fotografijama u svom štampanom izdanju, u kojem ima i sedam stranica o aferi 59. godišnjeg francuskog predsjednika. "Closer" je naveo da Oland redovno vozi kroz Pariz na svom skuteru da bi noć proveo sa 41. godišnjom glumicom.

"Oko novogodišnje noći, šef države sa kacigom na glavi pridružio se glumici u njenom stanu, gdje je stekao naviku da provede noć", napisao je tabloid na sajtu postavivši zamagljenu sliku koja bi trebalo da predstavlja Olanda.

Glumica Gajet, koja se pojavila u jednoj od Olandovih reklamnih kampanja uoči izbora 2012. godine, podnijela je tužbu u martu prošle godine zbog glasina o njenoj aferi s predsjednikom, što je, kako je istakla, kršenje privatnosti.

Gajet, koja ima dvoje djece, istaknuta je televizijska i filmska glumica, sa više od 50 filmskih ostvarenja u kojima je igrala.

Bonus video: