Šokantni snimci Pistorijusove kuće

Atletičar, star 26 godina, tvrdi da je upucao svoju djevojku Rivu Stinkamp kroz zatvorena vrata kupatila, jer je mislio da je unutra provalnik
5 komentar(a)
Ažurirano: 01.06.2013. 09:13h

Snimci na kojima se vidi krvavo kupatilo u kući Oskara Pistorijusa, gdje je u februaru pronađena upucana njegova djevojka, pojavili su se na TV stanici Skaj njuz.

Poznati južnoafrički paraolimpijski šampion trebalo bi da se za nekoliko dana pojavi na sudu zbog optužbe da je ubio svoju djevojku. Na snimcima, objavljenim na britanskom kanalu, prikazana je krv na WC šolji i vrata sa dvije velike rupe od metaka, prenosi AFP.

Atletičar, star 26 godina, tvrdi da je upucao svoju djevojku Rivu Stinkamp kroz zatvorena vrata kupatila, jer je mislio da je unutra provalnik.

Tužioci su tvrdili da je Pistorijus ubio djevojku nakon svađe, dok se paraolimpijski atletičar, koji je nakon dvije nedjelje od ubistva pušten uz kauciju, branio time da je mislio kako je neko nepoznat upao u kuću i da je zato pucao. Mrlje krvi po kući i kupatilu, ipak, otvorile su sumnju da se radilo o borbi za život.

Južnoafrički paraolimpijac mogao bi da provede ostatak života u zatvoru ukoliko bude osuđen za ubistvo sa predumišljajem.

Bonus video: