Izbezumljena stjuardesa vrištala kako će se avion srušiti

Putnica Lori Grab iz Mičigena je ispričala kako je više njih moralo da obuzda uznemirenu stjuardesu koja je vrištala. Njeno vrištanje Grag je opisala kao "demonsko"
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.03.2012. 11:48h

Avion American Airlinesa se vratio na aerodroma neposredno nakon polijetanja, nakon što se preko razglasa oglasila nezadovoljna stjuardesa, nezadovoljna odnosom pilota prema njoj.

"Dobro, ako me ti ne čuješ, ja odustajem. Nisam odgovorna ako se ovaj avion sruši", čule su se riječi stjuardese preko razglasa. Ona je još govorila nešto u vezi sa otvaranjem vrata, ali putnici nisu, kako navode, dobo razumjeli o čemu je tačno riječ.

U početku im je bilo smiješno, jer su mislili da je slučajno upalila razglas, ali su se počeli pitatišta se dešava kada su čuli i glas njene koleginice, koja je moli da isključi razglas. Uslijedila je tuča stjuardesa, koje su se otimale za kontrolu nad razglasom. Kada su vidjeli šta se dešava, putnici su se umiješali i savladali problematičnu stjuardesu, zavezavši je za sjedište.

Putnica Lori Grab iz Mičigena je ispričala za ABC News kako je više njih moralo da obuzda uznemirenu stjuardesu koja je vrištala. Njeno vrištanje Grag je opisala kao "demonsko".

"Nekoliko je puta ponovila da će se avion srušiti", svejdočili su putnici.

Nakon slijetanja, službenici su putnicima rekli da je stanej stjuardese uzrokovano ljekovima koje je popila. Stjuardesa je odvezena u bolnicu. U bolnici je završila i njena koleginica koja je pokušala da je udalji od razglasa i pritom zadobila povrede.

Avion je dobio nove stjuardese i nastavio svoj put prema Čikagu sa zakašnjenjem.

ABC News prenosi navode jednog od putnika koji je kazao da rastrojena stjuardesa pati od bipolarnog poremećaja, genetskog oboljenja kojeg karakteriše promjena depresivnih i maničnih faza.

Bonus video: