Po izboru Amerikanaca, Britanci i Kolumbijke su najprivlačniji

Oko 31.000 ispitanica smjestile su Irce na drugo mjesto, Brazilce na treće, Šveđane na četvrto, a sunarodnike Amerikance na peto mjesto najprivlačnijih naroda
87 pregleda 2 komentar(a)
David Beckham, Foto: Www.torontosun.com
David Beckham, Foto: Www.torontosun.com
Ažurirano: 11.05.2013. 12:53h

Amerikanci i Amerikanke u nedavnoj anketi su izabrali Britance za najseksi muškarce, a Kolumbijke za najseksi žene na svijetu, a popisom prvih deset najprivlačnijih naroda prevladavaju oni iz Europe i Južne Amerike, objavio je u subotu CNN.

Oko 31.000 ispitanica smjestile su Irce na drugo mjesto, Brazilce na treće, Šveđane na četvrto, a sunarodnike Amerikance na peto mjesto najprivlačnijih naroda.

Nakon Kolumbijki, 13.000 Amerikanaca najseksi ženama svijeta smatra Brazilke nakon kojih slijede Amerikanke, Španjolke i Ruskinje, pokazala je anketa internetske stranice Misstravel.com.

Ta stranica, specijalizovana za pronalaženje partnera na turističkim putovanjima, spaja bogate turiste sa siromašnim, ali atraktivnim suputnicama i suputnicima.

"Mi spajamo galantne turiste koji mrze da putuju sami, sa atraktivnim saputnicima koji koriste priliku da putuju besplatno", poručuju u Misstravel.com-u.