Tramp želi da vidi Obamina dokumenta, ali svoja ne pokazuje

"Mislim da je ono što radite, ukoliko pokušavate da budete smiješni, namjerno ili ne, u stvari glup zahtjev sa vaše strane"
2 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Cbsnews.com
Donald Tramp, Foto: Cbsnews.com
Ažurirano: 25.10.2012. 09:47h

Nakon što je ponudio Baraku Obami pet miliona dolara za objavu svojih dokumenata sa koledža i naloga za pasoš, američki biznismen Donald Tramp odbio je sličnu ponudu.

Reporter Gardijana zatražio je od Trampa da objavi ista dokumenta koja je tražio Obami - nalog za pasoš i dokumenta sa koledža.

Novinar je u razgovoru sa Trampovom kancelarijom optužen da "pokušava da bude smiješan", a njegov zahtjev ocijenjen je kao "glup".

Koen je pokušao da optuži Gardijan da priču ne shvata ozbiljno

"Gospodin Tramp nije predsjednik Sjedinjenih Američkih Država i ne učestvuje u trci za predsjednika", rekao je Mišel Koen, potpredsjednik organizacije Tramp i Trampov specijalni savjetnik.

"Sve što bi trebalo da uradite je da pogledate jednu od hiljada knjiga u kojima je Tramp učestvovao ili ih napisao, i možete naučiti o njemu više nego što znate o bilo kome na planeti", rekao je Koen.

Zašto ne ponudite pet miliona?

Koen je pokušao da optuži Gardijan da priču ne shvata ozbiljno.

Razgovor između reportera Gardijana i savjetnika Donalnda Trampa završen je spuštanjem slušalice od strane Koena

"Mislim da je ono što radite, ukoliko pokušavate da budete smiješni, namjerno ili ne, u stvari glup zahtjev sa vaše strane. Pokušavate da ismijete činjenicu da je predsjednik Sjedinjenih Američkih Država najnetransparentniji predsjednik kojeg smo ikad imali", rekao je Koen.

"I znate šta, zašto ne uradite ovo, kad ste već tako pametni. Zašto ne kažete da ćete, ako gospodin Tramp objavi svoje dosijee, donirati 5 miliona dolara dobrotvornoj organizaciji po njegovom izboru", predložio je Koen.

Reporter Gardijana odgovorio je da ne može da ponudi toliku sumu novca, na šta je Koen kazao da onda ne može postavljati isti zahtjev.

Razgovor između reportera Gardijana i savjetnika Donalnda Trampa završen je spuštanjem slušalice od strane Koena, a Gardijan zaključuje da vjerovatno nećemo vidjeti dokumenta sa koledža i nalog za pasoš Donalda Trampa, osim ako neko nema viška 5 miliona dolara...

Bonus video: