Savjet Malajki: Žene budite ku*ve u krevetu

"Ne možemo se vratiti u vrijeme pećinskog čovjeka, gdje je muškarac vukao ženu za kosu i odvodio je u pećinu da bi se zadovoljio".
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.06.2011. 19:42h

Grupa žena iz Malezije, okupljena u Klub poslušnih supruga, poručila je svojim članicama da, ako žele da sačuvaju brakove i spriječiti nasilje u porodici, trebaju da budu "ku*ve u krevetu".

Kako prenosi AFP, islamska grupa "Global Ikhwan" održala je inauguracijski sastanak u Kuala Lumpuru i udatim ženama podijelila savjete o tome kako da zadovolje svoje muškarce i spriječe njihovu nevjeru.

"Dobra supruga radi ispravne stvari. Brine o djeci, ali i pored toga mora da zadovolji seksualne potrebe svog partnera. Ako on poželi seks, dajte mu", rekla je potpredsjednica kluba Rohaja Mohamad.

Prema njenim riječima 30 odsto članica kluba "dijeli" muža sa drugim ženama, dok su ostale jedine supruge. Klub je otvoren i za nemuslimanke.

"Supruga morate da zadovoljite. Dobra žena bi u krevetu trebala da bude ku*va", rekla je 46-godišnja Mohamad, inače doktorica, čiji muž ima još tri žene.

Klub na čijem je čelu okuplja 800 članica iz Malezije i oko 200 iz drugih zemalja.

Mohamad Šurahbil Amran i Umuhani Lokman Hakim

"Ako je supruga poslušna, onda se njen muž dobro osjeća i tada mu je zabavno, što dovodi do bliske veze i veće ljubavi, tako da niko ne odluta", smatra 23-godišnji mladoženja Mohamad Šurahbil Amran.

Njegova supruga Umuhani Lokman Hakim (19), obučena u pozlaćenu vjenčanicu, na pitanje zašto se pridružila klubu je kazala da je to ispravna stvar, kako bi se porodica držala na okupu.

"Ne možemo se vratiti u vrijeme pećinskog čovjeka, gdje je muškarac vukao ženu za kosu i odvodio je u pećinu da bi se zadovoljio. Moramo da znamo da je uloga žene mnogo veća od uloge seks igračke", smatra izvršna direktorica udruženja EMPOWER, Marija Čin Abdulah.

Poligamija je u islamu dozvoljena, a u Maleziji više od 60 odsto populacije živi u takvim bračnim zajednicama.

Muškarcima je dozvoljeno da imaju do četiri supruge.

Bonus video: