Kćerka Moamera Gadafija ismijavala Obamu i Hilari Klinton

Aiša Gadafi, koja je studirala pravo u Parizu, izjavila je da su pobunjenici koji se bore za nezavisnost od njenog oca zapravo teroristi.
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.04.2011. 10:27h

Kćerka libijskog vođe Moamera Gadafija, 36-godišnja Aiša Gadafi ismijavala je američko rukovodstvo rekavši da predsjednik Amerike Barak Obama nije ništa postigao u Libiji, a Hilari Klinton je poručila da je trebalo da ostavi muža poslije prevare.

"Zašto niste otišli iz Bijele kuće kada ste saznali da vas je muž varao", poručila je Aiša Hilari Klinton.

Aiša je ranije u intervjuu za zapadne medije istakla da svojoj djeci govori o smrti, kako bi bili spremni. Rekla je da im prije spavanja priča o zagrobnom životu, jer u ratu nikad ne znate kad vas raketa ili bomba mogu pogoditi.

Aiša Gadafi, koja je studirala pravo u Parizu, izjavila je da su pobunjenici koji se bore za nezavisnost od njenog oca zapravo teroristi.

Ona se narugala i činjenici da joj je UN uskratio titulu ambasadorice dobre volje, a "nekada su je molili da je prihvati".

Ona je rekla da je je za mirovne pregovore i da je rat u Libiji ujedinio njenu porodicu i da vjeruje da će njen otac ostati na vlasti, jer se uzdaju u pomoć Boga.

Aiša Gadafi je okrivila Zapad za uplitanje u život Libije i podsjetila na situaciju u Iraku.

"Opozicija u Iraku je zapadnjacima rekla da će ih dočekivati s ružama. Ali, deset godina kasnije Amerikance dočekuju sa mecima. Vjerujte mi, situacija u Libiji će biti puno gora", dodala je ona, prenosi Dejli mejl.

Bonus video: