Kako je ulovljen al-Bagdadi: Čuvali ga neprijatelji, izdao ga...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Protivnik_Perfidnih_Vijesti

31-10-2019 14:27h
U opkladu da ga je izdao jedan od desetine crnogoraca u ISILu.. Ima dvojica koja su mu bila baš bliska, jedan iz Bara, drugi iz Stare varoši...?!

Chir_u_nosu

31-10-2019 14:51h
Al Bagdadi iskace iz frizidera,samo danas 5 clanaka o njemu ;) rusi neprijatelji,ameri prijatelji !

O__pokojniku_sve_najgore

31-10-2019 14:56h
Isto kao kod nas. Izdao ga Knežević.

Ragnarok

31-10-2019 16:08h
Vi iz Vijesti vjerujete ovome sto ste napisali?Ili morate da pisete tako.Ubio ga ko ga i stvorio,ko je i vas stvorio.Sad su pred povalcenjem iz Sirije nasli da ga ubiju.Do sad nisu znali dje je,ali zadnjim trzajem prije nego su zatvorili vrata vidjese ga,pa rekose daj da ubijemo Al Bagdadija prije no sto odemo.Ubili su ga da ne padne u ruke Rusa i njihovih saveznika,da ne propjeva odakle mu podraka i logistika za sav teror ovih godina.Ako su ga ubili uopste.A vi pisite ove bajke za botove.

Trovac2

31-10-2019 17:57h
Kukuuuu.. Da ga nije neki "crnogorac" izdao.

StratocasteR

01-11-2019 06:56h
Trovač, opet ne piješ redovno terapiju?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: