Džonson: Kompletna glupost; Trudo: Nismo se tome smijali

"Zaista ne znam o čemu se tu radi. To je kompletna glupost i ne znam odakle je došla", rekao je Džonson upitan za komentar takvih navoda, a prenjela je AP
1937 pregleda 0 komentar(a)
Navodno ismijavali Trampa: Džonson, Trudo, Makron, Foto: AP
Navodno ismijavali Trampa: Džonson, Trudo, Makron, Foto: AP

Britanski premijer Boris Džonson ignorisao je novinarsko pitanje o video-snimku o ponašanju američkog predsednika Donalda Trampa.

Na snimku koji se pojavio navodno Džonson, francuski predsjednik Emanuel Makron i kanadski premijer Džastin Trudo komentarišu ponašanje američkog predsjednika.

U njihovom društvu u Bakingemskoj palati su bili i holandski premijer Mark Rute i britanska princeza Ana, a čuje se kako Trudo povodom Trampove duge konferencije za novinare kaže: "Upravo ste gledali kako ispadaju vilice njegovom timu".

"Zaista ne znam o čemu se tu radi. To je kompletna glupost i ne znam odakle je došla", rekao je Džonson upitan za komentar takvih navoda, a prenjela je AP.

Novinari su i Trudoa pitali da prokomentariše video-snimak, na šta je on rekao da ima dobre odnose s Trampom, prenosi BBC.

Trudo je objasnio da se oni nisu smijali konferenciji za novinare koju je Tramp održao u utorak, već lokaciji na kojoj će se održati sljedeći samit G7 Kemp Dejvidu, koji je službeno odmaralište američkog predsjednika.

"Imam veoma dobre odnose sa Trampom", rekao je Trudo.

Bonus video: