Rasprava Trampa i Aleka Boldvina na Tviteru: "Agonija je imitirati predsjednika"

Rasprava je počela kada je Boldvin, koji je dobio Emija za imitiranje Trampa u SNL-u, rekao je za Holivud riporter da mu ta uloga ne prija
84 pregleda 0 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.03.2018. 17:22h

Američki predsjednik Donald Tramp odgovorio je glumcU Aleku Boldvinu da ima mediokritesku karijeru pošto je glumac rekao da je "agonija" imitirati predsjednika. Boldvin, koji je pristalica Demokratske partije, potom je odgovorio da bez obzira na agoniju imitiranja Trampa u "Subotom uveče uživo" (Saturday Night Live - SNL), želi da ostane da odigra i rasprave oko impičmenta i govor u kojem bi Tramp podnio ostavku. Rasprava je počela kada je Boldvin, koji je dobio Emija za imitiranje Trampa u SNL-u, rekao je za Holivud riporter da mu ta uloga ne prija, prenio je AP.

"Svaki put kada to radim sada, to je poput agonije. Agonija. Ne mogu", rekao je Boldvin. Tramp je danas na Tviteru naveo da bi SNL trebalo da vrati u postavu glumca Darela Hamonda koji je glumio predsjednika Bila Klintona.

"Alek Boldvin, čiju je mediokritetsku karijeru na samrti spasilo njegovo užasno imitiranje mene na SNL, sada kaže da je glumljenje mene bila agonija. Alek, u agoniji su bili svi oni koji su bili primorani da gledaju", odgovrio je Tramp. Glumac je potom odgovorio nizom poruka na Tviteru. "Iako je agonija, želim da budem tu za saslušanje o impičmentu, podonošenje ostavke, oproštajni let helikopterom do Mara-A-Lagoa. Znaš. Dobre stvari, Koje svi čekamo", naveo je Boldvin. U nizu tvitova Boldvin je naveo da jedva čeka na Trampovu predsjedničku biblioteku za koju je rekao da će imati Trampov tviter nalog "malu crnu knjižicu s telefonskim brojevima porno zvijezda". U sljedećoj poruci je tražio da prva dama Melanija Tramp prestane da ga zove s molbom za karte za SNL. "Odjavljujem se sada. Idem da snimam MOTHERLESS BROOKLYN, zahvalam što radim s Edvardom Nortonom, Čeri Džons, Viijemom Defoom, Brusom Vilisom, Bobijem Kanavalom, Gugu Mbat-Ro Majkl Vilijamsom. Ako je to mediokritet, daj mi još", naveo je Boldvin.

Bonus video: