Tom Henks i Rita Vilson zaraženi koronovirusom: Idemo u izolaciju jer je to jedino ispravno

Oskarovac je na svom Instagram profilu objavio da su on i supruga boravili u Australiji radeći na predprodukciji za film o Elvisu Prisliju
10070 pregleda 0 komentar(a)
Tom Henks i Rita Vilson, Foto: AP, AP
Tom Henks i Rita Vilson, Foto: AP, AP
Ažurirano: 12.03.2020. 08:57h

Holivudski glumac, Tom Henks, i njegova supruga, takođe glumuca, Rita Vilson pozitivni su na korona virus.

Oskarovac je na svom Instagram profilu objavio da su on i supruga boravili u Australiji radeći na predprodukciji za film o Elvisu Prisliju.

"Pozdrav narode. Rita i ja se nalazimo u Australiji. Osjećali smo umor, kao kad imate prehladu, kao i blagi svrab. Rita je osjećala jezu. Kao i blagu temperaturu. Kako bi postupili pravilno, kako je i potrebno da radimo svuda u svijetu, testirali smo se na koronavirus, i nalazi su bili pozitivni.

I šta sad? Pratićemo instrukcije nadležnog medicinskog osoblja, koje ima protokole. Nas dvoje ćemo biti dodatno testirani, posmatrani, i izolovani koliko god je to potrebno, i koliko je sigurno za opšte zdravlje", napisao je slavni glumac na svom Instagram profilu.

Nakon objave glumca javili su se čelni ljudi Vorner brosa.

"Sarađujemo blisko i izuzetno cijenimo australijske zdravstvene centre i kontaktiramo sve ljude koji su mali možda kontakt sa Tomom i Ritom. Zdravlje i bezbjednost naših zaposlenih su uvijek bili na prvom mjestu", kazali su iz Varner Brosa.

Bonus video: