Tramp o Bregzitu: Imao bih "čvršći" stav od Tereze Mej

"Da li bih ja tako pregovarao? Ne, ne bih pregovarao na način na koji se pregovara. Ja bih imao drugačiji pristup", rekao je Tramp
1 komentar(a)
Donald Tramp, Tereza Mej, Foto: Reuters
Donald Tramp, Tereza Mej, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.01.2018. 10:25h

Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da bi imao "čvršći" stav nego što je pristup koji koristi britanska premijerka Tereza Mej kada je riječ o pregovorima o Bregzitu.

Britanija se priprema da napusti Evropsku uniju u martu 2019. godine. Složeni pregovori o tome napreduju sporo, a stiče se utisak da vlada premijerke Mej podijeljena o tome kako bi Britanija na najbolji način mogla da ispregovarala uslove Bregzita.

Tramp je intervju dao britanskoj televiziji "ITV News" na marginama Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu, a koji će biti u cjelosti emitovan danas.

"Da li bih ja tako pregovarao? Ne, ne bih pregovarao na način na koji se pregovara. Ja bih imao drugačiji pristup", rekao je Tramp, ali nije naveo detalje, prenosi AP.

Tramp se u istom intervjuu izvinio za retvitovanje snimka jedne britanske desničarske grupe, a princu Hariju i njegovoj izabranici Megan Markl je poželio sreću.

Bonus video: