Tramp: Ovo će biti velika godina za SAD

Američki predsjednik je poželio srećnu Novu godinu "prijateljima, pristalicama, neprijateljima, onima koji ga mrze i svim pristalicama lažnih vijesti"
0 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.01.2018. 12:30h

Američki predsjednik Donald Tramp obilježio je na Tviteru kraj prve godine u Bijeloj kući uz ocjenu da će Nova 2018. biti "velika godina za Ameriku".

Obraćajući se Amerikancima na omiljenoj društvenoj mreži, Tramp je postavio novinski članak o rekordno dobroj godini na Vol stritu uz kritiku na račun demokrata i njegove bivše protivnice na predsjedničkim izborima, Hilari Klinton.

"Da su demokrate izabrane na čelu sa Hilari, vaše akcije na berzi bi izgubile 50 odsto vrijednosti na dan izbora. Sada te akcije imaju lijepu budućnost i to je tek početak", napisao je Tramp iz rezidencije u Floridi.

Američki predsjednik je potom pomenuo parlamentanre izbore u novembru 2018. na kojima republikanci treba da odbrane većinu koju imaju u Kongresu.

"Zašto bi inteligentni glasači izabrali demokrate u Kongresu, kad bi oni u potpunosti uništili veliko bogatstvo stvoreno od predsjedničkih izbora", naveo je Tramp.

Američki predsjednik je potom poželio srećnu Novu godinu "prijateljima, pristalicama, neprijateljima, onima koji ga mrze i svim pristalicama lažnih vijesti" dodajući da će 2018. biti "velika godina za Ameriku".

Bonus video: