Troje poginulih u eksploziji koja je srušila zgradu u Izraelu

U izvještajima lokalnih medija je navedeno da se eksplozija dogodila u skladištu građevinskog materijala u kvartu Adjami u Jafi, južno od Tel Aviva, i da je po svoj prilici izazvana električnim kratkim spojem i curenjem gasa
0 komentar(a)
Ažurirano: 28.11.2017. 08:48h

Izraelska policija saopštila je danas da je u eksploziji u lučkom gradu Jafa srušena jedna zgrada i da je poginulo troje ljudi, a ne četvoro kako su ranije javili mediji.

Policijski portparol Miki Rozenfeld rekao je da je istraga u toku kako bi se otkrio uzrok velike eksplozije koja se dogodila kasno sinoć.

On je rekao da je služba hitne pomoći pronašla tijela troje ljudi pod ruševinama, a da je još petoro povrijeđenih prebačeno u bolnicu.

U izvještajima lokalnih medija je navedeno da se eksplozija dogodila u skladištu građevinskog materijala u kvartu Adjami u Jafi, južno od Tel Aviva, i da je po svoj prilici izazvana električnim kratkim spojem i curenjem gasa.

Lokalni stanovnici opisali su eksploziju za koju su mislili da je napad ekstremitsa. Dim je kuljao nad kvartom prije nego što su vatrogasci ugasili vatru.

"Cijelo područje se treslo", rekao je jedan čovjek koji živi u blizini.

Policija ne vjeruje da su eksploziju izazvali kriminalci.

Galerija

Bonus video: