"SVI SU LOŠI"

Tramp: Trebalo bi održati takmičenje koja mreža je najneiskrenija i najkorumpiranija

Tramp se otkad je na mjestu predsjednika konstantno žalio na način na koji ga mediji predstavljaju, a posebno je kritikovao CNN i En-Bi-Si njuz (NBC news), piše "Politiko".
3 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.11.2017. 16:17h

Predsjednik SAD Donald Tramp predložio je da se medijima koji ga "najneiskrenije" predstavljaju dodijeli trofej za lažne vijesti.

"Trebalo bi da održimo takmičenje i vidimo koja mreža je najneiskrenija, najkorumpiranija i koja najviše izvrće političko pokrivanje vašeg omiljenog predsjednika (mene). Svi su loši. Pobjednik dobija trofej za lažne vijesti"', objavio je Tramp na svom Tviter nalogu.

U drugoj objavi na Tviteru, Tramp se požalio na Em-Es-En-Bi-Si (MSNBC) i voditelja jutarnjeg programa te televizije Džoa Skaraboroa, primijetivši da su pustili emisiju koju su snimili u petak ujutru, a nisu naglaslili da emisija ne ide uživo. Skaraboro je na Trampovu kritiku odgovorio da MSNBC već godinama ismijeva prethodno snimljene emisije. Tramp se otkad je na mjestu predsjednika konstantno žalio na način na koji ga mediji predstavljaju, a posebno je kritikovao CNN i En-Bi-Si njuz (NBC news), piše "Politiko". S druge je strane veoma pohvalno pisao o televiziji "Foks njuz", kojoj je kako navodi "Politiko", ponuđeno mnogo više intervjua sa Trampom nego drugim mrežama koje on ne preferira.