"PRIČA O NEPRIKLADNOM SEKSUALNOM PONAŠANJU OTIŠLA PREDALEKO"

Kandidat za guvernera Ohaja objavio svoju seksualnu istoriju na Fejsbuku

O'Nil, koji je sudija Vrhovnog suda Ohaja, napisao je da je bio "seksualno intiman sa oko 50 veoma privlačnih žena", među kojima su "božanstvena plavuša" s kojom je "strasno vodio ljubav" u sijenu i "predivna fatalna riđokosa" iz Klivlenda
64 pregleda 0 komentar(a)
Vilijem O nil, Foto: Facebook
Vilijem O nil, Foto: Facebook
Ažurirano: 21.05.2019. 13:04h

Kandidat demokrata za guvernera savezne američke države Ohajo Vilijam O'Nil objavio je danas eksplicitne detalje svoje seksualne prošlosti na Fejsbuku, navodeći da time pokušava da kritikuje "medijsko ludilo" u SAD u vezi sa seksualnim ispadima političara.

O'Nil, koji je sudija Vrhovnog suda Ohaja, napisao je da je bio "seksualno intiman sa oko 50 veoma privlačnih žena", među kojima su "božanstvena plavuša" s kojom je "strasno vodio ljubav" u sijenu i "predivna fatalna riđokosa" iz Klivlenda.

On je za Asošiejted pres rekao da je objavio tu poruku jer je frustriran apelima njegove Demokratske stranke da američkom senatoru Alu Frankenu bude oduzet mandat zbog navoda o neprikladnom seksualnom ponašanju.

Nakon što je objavio poruku na Fejsbuku, O'Nil ju je prepravio i uklonio iz nje neke delove koji bi mogli da olakšaju prepoznavanje pomenutih žena.

On je naveo da je priča o neprikladnom seksualnom ponašanju u SAD otišla predaleko.