Tramp obećao masovno izbacivanje migranata: Ugušili smo katastrofalan predlog onog prevaranta Džoa Bajdena...

"Od prvog dana okončaću sve politike otvorenih granica Bajdenove administarcije i pokrenućemu najveću nacionalnu operaciju protjerivanja u istoriji SAD. Nemamo drugog izbora", rekao je on

9335 pregleda 6 komentar(a)
Tramp, Foto: Reuters
Tramp, Foto: Reuters

Ugušili smo katastrofalan predlog onog prevaranta Džoa Bajdena o otvorenim granicama, saopštio je bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp

Agencija Beta prenosi da je Tramp na skupu u saveznoj državi Južnoj Karolini obećao i masovno izbacivanje migranata iz SAD, te da se ponovo osvrnuo na imigraciju, još jedno veliko kontroverzno pitanje u izbornoj kampanji.

Pod njegovim pritiskom republikanski članovi Kongresa su izgleda odlučili da blokiraju svaku reformu migrantske politike prije predsjedničkih izbora.

"Ne zaboravimo da smo ove nedjelje izvojevali i veliku pobjedu koju svi konzervativci treba da slave. Ugušili smo katastrofalan predlog onog prevaranta Džoa Bajdena o otvorenim granicama. Cijela grupa je odlično radila u Kongresu", rekao je Tramp.

Bivši predsjednik, koji je ojačao popularnost obećavajući izgradnju zida između SAD i Meksika, dao je uvjeravanje da će protjerivanje migranata biti jedan od njegovih prioriteta ako se vrati u Bijelu kuću.

"Od prvog dana okončaću sve politike otvorenih granica Bajdenove administarcije i pokrenućemu najveću nacionalnu operaciju protjerivanja u istoriji SAD. Nemamo drugog izbora", rekao je on.

Tramp je na istom skupu saopštio da ne bi od potencijalne ruske invazije štitio članice NATO koje "ne plate".

Tramp, je favorit za predsjedničkog kandidata republikanaca na izborima u novembru.

Bonus video: