STIGAO U PEKING

Rodman: Dobro putovanje u Sjevernu Koreju, svi će biti srećni

Rodman je prije puta u Sjevernu Koreju izjavio da želi da donese sport u najizolovaniju zemlju na svijetu, a američko Ministarstvo spoljnih polsova objavilo je da je Rodman putovao kao privatna osoba
0 komentar(a)
Denis Rodman, Foto: Reuters
Denis Rodman, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.06.2017. 13:44h

Bivša zvijezda košarkaške NBA lige Denis Rodman (56) doputovao je u Peking nakon petodnevnog boravka u Sjevernoj Koreji, i izjavio da je to bilo stvarno dobro putovanje.

"Svi će biti srećni, jer to je bilo stvarno dobro putovanje", izjavio je Rodman, koji je poznat po svom ekscentričnom ponašanju.

Na novinarsko pitanje da li se sastao sa sjevernokorejskim liderom Kim Džong Unom, bivši američki košarkaš je kazao "saznaće se".

Takođe, odbio je da odgovori da li je on doprinio oslobađanju američkog studenta Ota Varmbira, koji je bio nešto više od godinu dana u zatvoru u Sjevernoj Koreji. Varmbir je oslobođen istog dana kada je Rodman došao u Sjevernu Koreju, prenosi N1.

Rodman je prije puta u Sjevernu Koreju izjavio da želi da donese sport u najizolovaniju zemlju na svijetu, a američko Ministarstvo spoljnih polsova objavilo je da je Rodman putovao kao privatna osoba.

Rodman je boravio u Sjevernoj Koreji 2013. i 2014. godine, gdje je organizovao košarkašku utakmicu, a čak je i sjevernokorejskom vođi Kim Džong Unu, koji voli košarku, otpjevao pjesmu "Happy Birthday" (Srećan rođendan).

Preporučujemo za Vas