Život u Bijeloj kući: "Tramp viče na televizor i bijesan je zbog istrage o Rusiji"

Trampovi saradnici navode da je gnjev američkog predsjednika usmjeren posebno na specijalnog savjetnika Roberta Milera i zvaničnika Ministarstva pravde koji ga je imenovao Roda Rozenstajna
1 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.06.2017. 10:50h

Savjetnici predsednika SAD Donalda Trampa kažu da je američki predsjednik veoma ljut zbog istrage o miješanju Rusije u američke izbore, javlja AP.

Prema onome što su rekli američkoj novinskoj agenciji, Tramp viče ispred televizora u Bijeloj kući i insistira na tome da je meta zavjere koja ima za cilj da ga diskredituje i eventualno okonča njegov predsjednički mandat, prenosi Tanjug.

Trampovi saradnici navode da je gnjev američkog predsjednika usmjeren posebno na specijalnog savjetnika Roberta Milera i zvaničnika Ministarstva pravde koji ga je imenovao Roda Rozenstajna. Trampovi saradnici kažu da američki predsjednik smatra da su obojica protiv njega. U tvitu koji je juče napisao na svom nalogu, Tramp je priznao sebi po prvi put da se nalazi pod federalnom istragom i insistirao na tome da je žrtva najvećeg lova na vještice u američkoj političkoj istoriji. "Svjedoci ste najvećeg lova na vještice u američkoj političkoj istoriji, koji predvode neki veoma loši i konfliktni ljudi", napisao je Tramp na svom Tviter profilu. On nije precizirao na šta tačno misli, ali je prethodno juče, takođe na Tviteru, reagovao na pisanje "Vašington posta" da specijalni savjetnik Robert Miler ispituje njegove eventualne pokušaje da opstruiše pravdu, a u vezi istrage o navodnom miješanju Rusije u predsjedničke izbore u SAD 2016. "Izmislili su lažni dogovor, nisu našli ni jedan dokaz, pa sada prave lažnu priču o opstrukciji pravde", napisao je Tramp na Tviteru.

Bonus video: