U čast stradalim radnicima na održavanju mreže

Pogledajte nesvakidašnju priču o ljudima koji rade na visokorizičnim mjestima, o njihovim životima, sudbini, o ljubavi koja postoji među ljudima, o podršci i žrtvovanju
660 pregleda 0 komentar(a)
Život na ivici
Život na ivici
Ažurirano: 20.12.2018. 14:36h

Stavite svu opremu, fokusirajte se na posao, ne mislite na probleme sa novcem, ne mislite o ženi, djevojci, ostavite probleme kući, jer jedino tako ćete sačuvati svoj život. Ovo je pravilo koje važi u Bouovoj jedinici koja se bavi održavanjem električnih mreža.

Bejli je izgubila roditelje još dok je bila mala i brigu o njoj preuzeo je Bou, njen stic. Ona mu je sve što ima i zato radi sve što je u njegovoj moći da je zaštiti. Progonjen smrću svog brata, Bou je posvećen Bejli i odlučan je u namjeri da je pošalje na koledž, daleko od života u kojem se trenutno nalazi. Međutim, Bejli ima druge planove u kojima se nalazi i Dankan koji radi s Bouom.

Na pomolu je oluja koja ide pravo na njihov mali grad u Teksasu. Bou, Dankan i ostatak ekipe suočavaju se s olujom neslućenih razmjera da bi održali električnu mrežu i spasili zajedicu. Jedna noć promijeniće mnogima živote zauvijek.

Interesantan je podatak da je samo u toku snimanja ovog filma poginulo 112 radnika električara. Ovo zanimanje je četvrto najopasnije zanimanje u Americi, a film je upravo posvećen svim radnicima koji su stradali radeći ovaj posao.

Pogledajte nesvakidašnju priču o ljudima koji rade na visokorizičnim mjestima, o njihovim životima, sudbini, o ljubavi koja postoji među ljudima, o podršci i žrtvovanju, večeras od 22.30h, film „Život na ivici“.

U glavnim ulogama gledajte Džon Travoltu, Kejt Bosvort, Devon Sava.

Režiju potpisuje David Hackl.

Bonus video: