FILM "PUKOTINA" - SUBOTA U 22.30h

Entoni Hopkins i Rajan Gosling u igri mačke i miša

"Voli da hoda po ivici i malo je pametniji nego što bi trebalo da bude, što ga na kraju i uništava", rekao je Entoni Hopkins o ovoj svojoj ulozi
1288 pregleda 0 komentar(a)
Hopkins i Gosling, Foto: Printscreen
Hopkins i Gosling, Foto: Printscreen

Sa Rajanom Goslingom koji glumi ambicioznog mladog pomoćnika okružnog tužioca Vilija Bičama, u igri mačke i miša, Entoni Hopkins u filmu "Pukotina" tumači lik Teda Kroforda, inženjera i naučnika čija je specijalnost mehanika pukotine, i koji se bavi analiziranjem aeronautičkih kvarova i padova aviona.

“Glumim čovjeka koji ubija svoju ženu", rekao je o ovoj ulozi Entoni Hopkins.

"Nije Hanibal Lektor, ali je pomalo čudan. Izgleda kao veoma normalan i povučen, ali ubija svoju ženu jer ga vara. To je stvar osvete. Moj lik, koji nalazi zanimaciju u složenim konstrukcijama, namješta igru advokatu i dizajnira savršeno ubistvo."

"Dva puta u životu sam igrao kriminalce, Hanibala Lektora i sad. Ovaj voli da kontroliše. Preciznost ga fascinira, ali to je upravo i greška u njegovoj prirodi. Za njega su ljudi igračke. Voli da hoda po ivici, i malo je pametniji nego što bi trebalo da bude, što ga na kraju i uništava", objasnio je Hopkins.

Režiju filma "Pukotina" potpisuje Gregori Hoblit, a pored Hopkinsa i Goslinga u filmu glume i Dejvid Strejtern, Rozamund Pajk, Embet Dejvid, Bili Burk, Klif Kurtis, Fiona Šo i Bob Gunton.

Film "Pukotina" pogledajte na TV Vijesti u subotu od 22.30 časova.

Preporučujemo za Vas