PODNIO ZAHTJEV APELACIONOM SUDU

Savić tražio izuzeće iz predmeta u kojem se kao okrivljeni pojavljuje Knežević

Na ovakav potez Savić se odlučio nakon što je u javnost dospio snimak na kojem Knežević tvrdi da je Savić desna ruka Stankovića i da je uzimao novac preko Vujoševića
8139 pregleda 4 komentar(a)

Predsjednik Višeg suda u Podgorici Boris Savić, kao što je i najavio, podnio je zahtjev Apelacionom sudu za njegovo izuzeće iz predmeta u kojem se kao okrivljeni pojavljuje biznismen sa potjernice Duško Knežević. 

Riječ je o predmetu formiranom povodom žalbe Kneževića na privremeno oduzimanje njegove imovine.

"Osnovanost zahtjeva za izuzeće ocjenjuje predsjednik neposredno Višeg suda, u konkretnom, predsjednik Apelacionog suda Crne Gore. Povodom zahtjeva predsjednika ovog suda za izuzeće u navedenom predmetu, ovom sudu predmet sa odlukom još uvijek nije vraćen iz Apelacionog suda Crne Gore", navodi se u odgovoru Višeg suda u Podgorici.

Na ovakav potez Savić se odlučio nakon što je u javnost dospio snimak na kojem Knežević tvrdi da je Savić desna ruka vršioca dužnosti VDT-a Ivice Stankovića i da je uzimao novac preko uhapšenog sekretara tužilaštva Nenada Vujoševića. 

Knežević je u međuvremenu objavio novi snimak razgovora u kom Vujošević kaže da je Savić, za puštanje na slobodu Kneževićevog kuma Dejana Sekulića, predložio da se da malo keša odnosno kaucije. 

Istovremeno, Knežević u snimku kaže da su Amerikanci sugerisali da objavi snimke o aferi u Tužilaštvu.

Preporučujemo za Vas