Savić: Nikada mi niko nije dao pare

"Radi se o apsolutnoj neistini, nikada mi niko nije dao pare. Radi se o želji da se na određeni način diskredituje jedan čovjek, sudija koji je donio naredbu za pretres njegove kuće...", kazao je Savić
23189 pregleda 53 komentar(a)
Savić, Foto: Savo Prelević
Savić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.10.2019. 16:46h

Predsjednik Više suda u Podgorici Boris Savić demantovao je navode Duška Kneževića da je desna ruka VDT-a Ivice Stankovića i da je uzimao novac preko Nenada Vujoševića.

Savić je pozvao nadležne organe da ispitaju slučaj.

"Radi se o apsolutnoj neistini, nikada mi niko nije dao pare. Radi se o želji da se na određeni način diskredituje jedan čovjek, sudija koji je donio naredbu za pretres njegove kuće...", kazao je Savić.

Dodao je da se na bilo koji način podvrgne provjeri, pa i na poligrafu.

"Netačno je da sam desna ruka Ivice Stankovića, sa njim imam jednu korektnu kominikacju, ali ne toliko čestu", kazao je predsjednik Višeg suda i ponovio da tvrdnje Kneževića nemaju veze sa istinom.

Na pitanje novinarke "Vijesti" da li će podnijeti ostavku dok se ne razriješi slučaj, Savić je odgovorio da neće podnijetu ostavku dok se ne utvrde činjenice.

Kazao je i da neće podnijeti krivičnu prijavu i da ima "loša iskustva sa tim".

"Ne sjećam se da je bilo ko odgovarao po prijavi za neistine koje je iznosio", dodao je Savić.

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević optužio je predsjednika Višeg suda u Podgorici Borisa Savića da je i njemu Nenad Vujošević, sekretar VDT-a, kao i Ivici Stankoviću, nosio novac za korupciju >>>

UŽIVO konferencija Savića:

Bonus video: