Da li su naši hormoni anđeli ili demon?

U ovoj emisiji donosimo pregršt zanimljivih priča, od poznatih ličnosti, do arhitekture, glume, muzike i omiljenih ženskih tretmana
1827 pregleda 0 komentar(a)
Biljana za vas
Biljana za vas

Da li su naši hormoni anđeli ili demon? U kojem životnom periodu su nam prijateljski nastrojeni, a kada se okreću protiv nas? Pa kada takve simptome prepoznamo, koje su to najbolje metode uz pomoć kojih možemo da ih liječimo? Odgovore u novoj knjizi daje nam dr Ana Gifing.

Magazin "Biljana za vas"
dr Ana Gifing

Dragan Gagi Jovanović jedan je od najboljih dramskih umjetnika. Ovaj talentovani glumac, kojeg obožava cio region i koji u rijetkim prilikama daje intervjue, o svojoj filmskoj karijeri, zahtjevnosti vlastitih uloga i novom filmu „Četiri ruže“ koji se snimao punih deset godina, ekskluzivno govori za magazin „Biljana za vas“.

Magazin "Biljana za vas"
Dragan Gagi Jovanović

Tretman bisernim perlama jedan je od efikasnijih tretmana za uklanjanje celulita. Specifičan je po tome što za kratko vrijeme eliminiše masne naslage pomoću koralno plavih perlica iz Atlantskog okeana. Osim pozitivnog dejstva na celulit, tretman čini kožu nježnom i mekom.

Magazin "Biljana za vas"
Tretman bisernim perlama

„ Od svega što čovjek u životnom nagonu podiže i gradi, ništa nije u mojim očima bolje i vrijednije od mostova. Oni su važniji od kuća, svetiji od hramova. Svačiji i prema svakom jednaki, korisni, podignuti uvjek smisleno, na mjestu na kom se ukrštava najveći broj ljudskih potreba, istrajniji su od drugih građevina i ne služe ničem što je tajno ili zlo.” – Ovako je čuveni pjesnik i nobelovac Ivo Andrić opisao mostove, a u ovog izdanju magazina “Biljana za vas” govorićemo o čuvenom Brankovom mostu i njegovim tajnama.

Magazin "biljana za vas"
Brankov most u izgradnji

Opširnije o ovim i ostalim pričama u magazinu „Biljana za vas“ u subotu od 19.10h na TV Vijesti.

Bonus video: