Da li nas Google uvijek prisluškuje?

Kako da se pravilno pripremite za odlazak u laboratoriju, koje su najčešće greške koje mogu uticati na rezultat analiza?
2482 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.12.2019. 06:51h

Kako se zašititi od prisluškivanja preko pametnih telefona, koliko je aplikacija koje to omogućavaju, kako Google snima i prati Android uređaje – ovo su samo neka od pitanja na koja odgovore možete potražiti prateći "Boje jutra" na TV Vijesti u ponedjeljak 9. decembra.

U našem fokusu i ove priče:

- Nakon hitno održanog sastanka Savjeta roditelja podgoričkog vrtića "Đina Vrbica" Uprava ove predškolske ustanove promijenila je odluku o tome da djeca srednjeg uzrasta od sljedećeg polugodišta nemaju popodnevni odmor u vrtiću. Koliko je san važan za djecu u tom uzrastu, zašto odluka o popodnevnom odmaranju ne može biti na mališanima?

- Šta će, ukoliko bude usvojen, zakon o životnom partnerstvu osoba istog pola promijeniti u životima pripadnika LGBT zajednice, te da li je riječ o pukom poštovanju direktiva EU ili o suštinskim promjenama u oblasti zaštite ljudskih prava?

- Kako da se pravilno pripremite za odlazak u laboratoriju, koje su najčešće greške koje mogu uticati na rezultat analiza?

- Kako će biti obilježena Nedjelja borbe protiv korupcije?

- Porodica Gazivoda iz Podgorice ponovo u strahu da će ostati bez struje? Zašto? Ko im pomaže?

- Uživo iz ZIKS-a najavljujemo izložbu čiji su autori osuđenici.

- Ispratili smo Novogodišnji bal magaraca za djecu i odrasle u Martinićima.

Bonus video: