Kako bi mogli izgledati naši životi u budućnosti?

"Moj svijet" je uradio BBC World Service u koprodukciji sa firmom Majkrosoft Edukejšn a izvršna producentkinja je Anđelina Džoli
1747 pregleda 0 komentar(a)
Serijal "Moj Svijet"
Serijal "Moj Svijet"

I ove srijede ne propustite serijal „Moj Svijet“ koji se bavi pitanjima svih nas, a naročito mlađih generacija. Saznajte više o svijetu kroz priče koje su vama važne!

U večerašnjoj epizodi saznajte:

  • Da li ste se ikad zapitali kako bi mogli izgledati naši životi u budućnosti? U ovoj epizodi otkrićemo koju hranu ćemo jesti, koje poslove ćemo raditi i koliko dugo će nam trebati da proširimo infrastrukturu na mjesecu. Odgovore na ova pitanja daće nam futuristi - stručnjaci čiji je posao predviđanje budućnost.
Moj Svijet
Serijal „Moj Svijet“
  • Svaki peti čovjek ima problema sa mentalnim zdravljem. Pogledajte kako ove dvije zemlje pokušavaju da riješe ovaj problem.
Moj Svijet
Serijal „Moj Svijet“
  • Da li bi stariji maloljetnici trebali da glasaju? Trenutno jedanaest država to dozvoljava. Je li vrijeme da se to promijeni? Saznajte kakva su glasačka prava mladih širom sveta.
Serijal „Moj Svijet“
Moj Svijet

"Moj svijet" je uradio BBC World Service u koprodukciji sa firmom Majkrosoft Edukejšn, izvršna producentkinja je Anđelina Džoli, a u njemu su angažovana djeca od Argentine do Zanzibara.

Ne propustite sedmu epizodu serijala „Moj Svijet“ večeras od 21.30h na TV Vijesti.

Emitovanje na TV Vijesti podržano od "BBC news na srpskom"

Logo
Logo

Bonus video: